Este dilluns 3 d'abril, a les 11 hores, la Campanya Justicia Fiscal convoca, davant de l'Ajuntament de València, una acció mediàtica amb el lema: “Omplim les urnes de drets: vota justícia fiscal”.

Els moviments socials, organitzacions de la societat civil i sindicats, entre les quals es troba UGT PV, que formen part de la Campanya per una justícia fiscal defensen una fiscalitat justa, progressiva, redistributiva i suficient. Una fiscalitat que, respectant el principi constitucional d'orientar l'economia a l'interés general i al bé comú, sustente un projecte econòmic capaç de redistribuir els ingressos i lluitar contra les desigualtats i la pobresa.

Per seté any consecutiu, les entitats organitzades en la Campanya reclamen mesures eficaces per a l'eliminació dels caus fiscals, malament anomenats paradisos fiscals, l'existència dels quals comporta l'afebliment dels ingressos del sistema tributari de molts països.

Votar justícia fiscal es votar per millorar la sanitat, l'educació, els serveis socials, les pensiones i l'habitatge públic. I és votar no a la pobresa, als caus fiscals, al frau, a les desigualtats i als privilegis.

 

Serveis, Campanyes, Publicacions

                        

    UGT-PV     

Estructura comarcal

Federacions

FeSMC-PV Federación de Servicios, Movilidad y Consumo

 

Unión General de Trabajadoras y Trabajadores

Unión General de Trabajadoras y Trabajadores