L'Aula CAM de Torrent acull la IX Biennal de Pintura Pascual Tomás de la UGT-PV

L'Aula CAM de Torrent presenta demà dimarts, 20 d'abril, a les 19:30 hores, les obres seleccionades de la IX Biennal Pascual Tomás de la UGT-PV. Es tracta de 20 obres que tindran visibilitat en bona part de la geografia valenciana perquè l'exposició passa a ser itinerant a partir del 14 de maig i recorrerà diferents ciutats de la Comunitat Valenciana fins a la seua cloenda, al novembre, en la Sala Matilde Salvador de la casa del poble de la UGT-PV a València. 

“Pàgina no escrita d'un llibre” de Paco Vila és l'obra guanyadora en aquesta IX edició. Com a premis accèssit, “Claumalla, 13” de Manolo Gil Labrandero i “Plou de nou” de Matías Bosch Vila. Un total de 20 obres, les guanyadores i les seleccionades, formen part d’aquesta col.lecció que s'exposa a partir de demà.

El jurat ha estat compost per reconeguts artistes: Rafael Armengol, Pep Azorín, Manolo Boix, Joan Castejón i Artur Heras; periodistes: José Ricardo Vaig seguir, Inma Pardo i Emili Piera, així com pel director territorial de l'Obra Social de Caixa Mediterrani, Vicente Botella, la secretària de Política Social i Lingüística de la UGT-PV, Pepa Llorca i el director de la Fundació Pascual Tomás, Emili Sanz.

L'exposició viatjarà de Torrent a Alacant, Elx, Benidorm, Burjassot, Gandia i Xàtiva, entre altres, i tornarà a València ja al novembre. La Biennal de Pintura Pascual Tomás va ser creada per la UGT-PV l'any 90 per a fomentar la cultura des de diferents vessants, doncs la UGT-PV és una part important, activa i implicada en la societat valenciana. Caixa Mediterrani recolza aquesta Biennal des dels seus inicis perquè l'objectiu és donar suport a diferents expressions artístiques però sobretot, donar una oportunitat als emergents.


OBRES QUE FORMEN PART DE LA MOSTRA IX BIENNAL DE PINTURA DE LA UGT-PV

1r Premi:
Página de un libro no escrito, de Vila Guillén, Paco.

Premis accèssit:  
Claumalla, 13 de Gil Labrandero,  Manolo
Llueve de nuevo de Bosch Vila, Matías

Seleccionats:
El viaje imaginario de Maestro Grau, Carolina 
Transparència de Martí Gómez, Josep Manuel
El gran músic de Pitarch Salvador, Jordi
Pixeladas de Álvarez González, Mª Ángeles
Repentiment-ho II de Asensi Osca, Martí
Ser de Agua de Amau, Ada
Descanso de del Paso, Henar
Diálogo roto de Rubio Pérez, Ricardo
Urban monocrom de Roig Aliaga, Antonio
Albufera de Forner Abán, Juan Carlos   
Reflejos de Ferrer Macián, Elvira
Otras ciudades de González Mellado Consuelo
Ascendente de Castillo Llorca, Julio Antonio
Máscara de Quinto Ferriz,Luis
Mandala de Leonardo de Koroly, Cosmo
Sense títol de Raga Lluesma, Rafael
Sueños de un edificio de Garcerá Castelló, Pilar

 

Información básica Servicio de hogar familiar 2015