Aposta Jove es reuneix a les Corts amb diputades socialistes

L'organització juvenil d'UGT-PV, Aposta Jove, s'ha reunit aquest dimarts 19 de setembre amb Cristina Martínez García, diputada del grup parlamentari socialista en les Corts Valencianes i portaveu de Joventut, amb l'objectiu d'abordar les principals problemàtiques que pateixen les persones joves a la Comunitat Valenciana de cara a la nova lesgilatura.

En la trobada s'ha comptat també amb la presència de Yaissel Sánchez Orta, diputada del grup parlamentari socialista a les Corts Valencianes i portaveu de Política Social i Ocupació. La reunió es va centrar en posar en context la realitat de la joventut valenciana, partint d'una actualitat molt millorada gràcies a la Reforma Laboral i la pujada de l'SMI i amb la idea de lluitar per mantindre allò aconseguit.

Es tracta d'una reunió emmarcada en un seguit de trobades que les diputades duran a terme amb nombroses entitats juvenils valencianes, amb la finalitat de traslladar iniciatives parlamentàries a les Corts que representen a les persones joves de la nostra Comunitat.

 

Información básica Servicio de hogar familiar 2015