Dia de la visibilitat Lèsbica

UGT-PV Dia de la visibilitat Lèsbica

Un any més, el 26 d’abril commemorem el Dia de la Visibilitat Lèsbica. Encara que anem avançant en matèria d’igualtat, les dones lesbianes encara ens veiem envoltes en situacions on hem d’amagar la nostra orientació per por a ser discriminades. És per això que la visibilitat de les dones lesbianes i el seu empoderament a la nostra societat és una de les permanents lluites que des de Lambda treballem contínuament.

Com a dones i com a lesbianes, patim una doble discriminació per part d’un sistema heteropatriarcal que ens invisibilitza i ens estigmatitza. Això ens obliga a fer que la nostra lluita haja de ser sempre més forta, més constant, més complexa i més contundent.

Volem una societat on les dones lesbianes siguen visibles per viure una vida plena i lliure. Perquè la felicitat és impossible dins de l’armari. I eixa no ha de ser només la lluita de les dones lesbianes, és la de tota una societat que creu en la igualtat i en la llibertat.

Per això, aquest any, el dia de la visibilitat lésbica, UGT PV i el seu Grup LGTB, em donat suport a la iniciativa de LAMBDA amb la campanya #LesbianesSempreVisibles.

 

Información básica Servicio de hogar familiar 2015