JORNADA DE SALUT Visibilitzar en el Serveis Públics. 3 de novembre en l'Hospital de Llíria

JORNADA DE SALUT Visibilitzar en el Serveis Públics. 3 de novembre en l'Hospital de Llíria

La Secretaria Moviments Socials i el Sector de Salut Soci-sanitari i Dependència, ha organitzat la Jornada de Salut que es realitzarà el dia 3 de novembre en l'Hospital de Llíria, en el saló d'actes, a les 13:15 hores, en la qual realitzarem la projecció dels vídeos de la Campanya "Visibiltzar en els Serveis Públics", i la companya Raquel Mateu realitzarà una ponència sobre "Atenció a persones LGTBI en l'àmbit sanitari".

Comptarem amb la presència de la Consellera de Sanitat Carmen Montón en l'obertura de l'acte. Esta serà la primera Jornada que inicia el recorregut per centres de treball de la campanya "Visibilitzar en els Serveis Públics", per a lluitar contra la discriminació de les persones LGTBI en l'àmbit dels serveis públics.

Vam iniciar esta campanya fa un any amb l'edició d'un fullet sobre diversitat sexual, un decàleg per a incloure en la negociació col·lectiva i tres vídeos de situacions reals de discriminació que s'exhibiran en esta Jornada. L'Hospital de Llíria va ser la seu on es va gravar un les vídeos, per esta raó ho hem triat en primer lloc per a iniciar les Jornades en els centres de treball.

Esta és una campanya pionera a Espanya de lluita contra la LGTBIFÒBIA i per la plena integració, en la qual hem posat molta il·lusió, es per això que esperem la vostra assistència i participació.

En finalitzar la jornada (13h a les 15h aprox.) hi haurà un vi d'honor per a totes les persones assistents.

TRAILER DE LA CAMPANYA: https://www.youtube.com/watch?v=kMWmWcQmGII

WWW.VISIBILITZAR.ORG + informació
------------------------------------

Compañeras y compañeros os adjuntamos información para la Jornada de Salud organizada por la Secretaria Movimientos Sociales y Sector de Salud Socio-sanitario y Dependencia, y que se realizará el día 3 de noviembre en el Hospital de Llíria, en el salón de actos, a las 13:15 horas, en la que realizaremos la proyección de los vídeos de la Campaña Visibiltzar en els Serveis Públics y la compañera Raquel Mateu realizará una ponencia sobre "Atención a personas LGTBI en el ámbito sanitario".

Contaremos con la presencia de la Consellera de Sanidad Carmen Montón en la apertura del acto. Esta será la primera Jornada que inicia el recorrido por centros de trabajo de la campaña "Visibilitzar en els Serveis Públics", para luchar contra la discriminación de las personas LGTBI en el ámbito de los servicios públicos.

Iniciamos esta campaña hace un año con la edición de un folleto sobre diversidad sexual, un decálogo para incluir en la negociación colectiva y tres vídeos de situaciones reales de discriminación que se exhibirán en esta Jornada. El Hospital de Llíria fue la sede donde se grabó uno de estos vídeos, por eso lo hemos elegido en primer lugar para iniciar las Jornadas en los centros de trabajo.

Esta es una campaña pionera en España de lucha contra la LGTBIFÓBIA y por la plena integración, en la que hemos puesto mucha ilusión, por lo que esperamos vuestra asistencia y participación.

Al finalizar la jornada (13h a las 15h aprox.) habrá un vino de honor para todas las personas asistentes.

 

Información básica Servicio de hogar familiar 2015