Xúquer Viu es concentra davant el Palau de la Generalitat

UGT PV ha participat de la concentració d’aquest 26 de maig, per a la defensa del Xúquer, en un acte convocat per la plataforma Xuquer Viu per a per posar de manifest, davant la màxima institució valenciana, la fragilitat de les nostres masses d’aigua –rius, aqüífers i zones humides- i la necessitat d’estar vigilants davant totes les agressions que per interessos econòmics posen en perill el futur del Xúquer i l’Albufera.

En el mateix i quan va acabar la concetració, els convocants han presentat un escrit en Delegació de Govern expressant la preocupació pel futur del Xúquer i l’Albufera i demanant el compliment de la Directiva Marc de l’Aigua per assolir el bon estat de les masses d’aigua.

Per un altra banda Xúquer Viu va comunicar la seua satisfacció per haver aconseguit, en tan sols 10 dies, la paralització per part del Ministeri de la venda d’aigua del Xúquer cap Almeria, a través d’una cessió de drets d’aigua. I al mateix temps agraeix a totes les persones, organitzacions i institucions, que s’han mobilitzat aquests dies amb una postura ferma en defensa del Xúquer i de l’Albufera, especialment la concentració realitzada el passat dissabte a Antella, davant el començament de la Sèquia Reial.

Xúquer Viu, vol posar de manifest la importància de la defensa del riu Xúquer, el principal riu dels valencians i valencianes, que moltes vegades els nostres governants no defensen prou davant altres masses d’aigua, oblidant que el futur de l’Albufera està irremeiablement lligat al futur del riu. El Xúquer representa més del 80% de les aportacions a l’Albufera i, sense un bon estat del riu, serà impossible el bon estat de l’Albufera.

 

UGT RGB 300 face.fw twit instayou.fw SNI 

 

Síguenos en Twitter

On the road again
This slideshow uses a JQuery script adapted from Pixedelic
Guía Sindical para la seguridad laboral vial y la movilidad sostenible en la empresa
Información básica Servicio de hogar familiar 2015