UGT-PV SALUT LABORAL I CONDICIONS DE TREBALL

 Notícies, documents i articles 

UGT-PV SALUT LABORAL I CONDICIONS DE TREBALL L'Àrea de Salut Laboral i Condicions de Treball és un òrgan de la UGT-P.V. especialitzat, en matèria de Prevenció de Riscos Laborals, amb els objectius següents:

 Realitzar programes d'informació i formació continuats sobre les Condicions de Treball i Salut, així com el coneixement de la Llei de Prevenció de Riscos Laborals i de les normes complementàries dirigida als treballadors en general i als Delegats de Prevenció en particular al marc de les Federacions i Unions Comarcals.

 Afavorir i propiciar el funcionament eficaç dels Comités de Seguretat i Salut als centres de treball.

 Desenvolupar activitats de promoció de la salut dels treballadors i de la millora de les condicions de treball, així com de les condicions ambientals que genera l'empresa.

 Realitzar tasques de sensibilització i divulgació a la societat en general i a l'empresa en particular sobre la problemàtica de la sinistralitat laboral a la nostra Comunitat.

 Observar l'estricte compliment a les empreses i centres de treball, de la legislació vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

 Promoure la participació dels treballadors i els Delegats de Prevenció en la vigilància, desenvolupament i elaboració de la política preventiva i promoció de la seguretat i salut a nivell d'empresa o centre de treball.

 Informar de tota la legislació publicada en temes de matèria preventiva arran de l'aprovació de la Llei de Prevenció de Riscos Laborals.

 Impartició de Cursos Bàsics de Prevenció de Riscos Laborals als Delegats de prevenció per a l'acompliment de les seues funcions a les empreses.

 

 Publicacions 
 Adreces d'interès 
 Per a més informació: 
 Servei d'Assessorament Sindical en Salut Laboral SAS SL
Servei d'Assessorament Sindical en Salut Laboral

Contacta amb nosaltres per correu electrònic 

C/ Arquitecte Mora, 7, 5é
46010 València
Tèl.: 96 393 63 76
Fax: 96 388 41 55
Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. 

C/ Pablo Iglesias, 23, 5é
03004 Alacant
Tel. 96 514 87 95
Fax: 96 514 87 10
Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla. 

Plaza de las Aulas, 5
12001 Castelló
Tel. 96 422 69 01
Fax: 96 422 78 84 Esta dirección de correo electrónico está protegida contra spambots. Usted necesita tener Javascript activado para poder verla.

ugt-pv

Fundacion para la prevencion de riesgos laborales

 

 

 

 

 

 

UGT RGB 300 face.fw twit instayou.fw

 

Publicaciones:

3

cprs

On the road again
This slideshow uses a JQuery script adapted from Pixedelic
Guía Sindical para la seguridad laboral vial y la movilidad sostenible en la empresa
Publicaciones
20 Aniversario de la Ley de Prevención de Riesgos Laborales
Información básica Servicio de hogar familiar 2015